Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «καυτός» Γενάρης του Περογαμβράκη



(φωτ. www.ofifc.gr)
Ο Αλέξης Περογαμβράκης πήρε άνευ συναγωνισμού τον τίτλο του παίκτη – αποκάλυψη στον ΟΦΗ την περασμένη σεζόν.

Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, την ώρα που εκτός από τις κλασικές κρητικές μαντινάδες, ηχούν στα αυτιά του και οι πρώτες μεταγραφικές «σειρήνες».

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».


Ο 25χρονος επιθετικός «έφτιαξε» όνομά και ανέβασε την μετοχή του στο χρηματιστήριο της μεγάλης κατηγορίας, αρπάζοντας από τα μαλλιά τις ευκαιρίες στην ομάδα του Ηρακλείου.


Εξι γκολ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος πέρυσι, δεν τα λες και λίγα για έναν new entry ποδοσφαιριστή στη Super League, προερχόμενο μάλιστα από τον Ρούβα και τα... αλώνια της Γ΄Εθνικής!


Στην πιάτσα των μανατζαρέων κουβεντιάζεται εσχάτως, πως η ΑΕΚ παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία και τις επιδόσεις του Περογαμβράκη με τη φανέλα της κρητικής ομάδας.


Σύμφωνα μάλιστα με τις ακόμη πιο προχωρημένες συζητήσεις, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει (μέσω τρίτου προσώπου) τις μελλοντικές προθέσεις του ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο μιας πρώτης φιλολογικής κουβέντας.


Την ίδια στιγμή, στον ΟΦΗ δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα (τουλάχιστον επισήμως) οποιαδήποτε κίνηση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Κι ας μιλάει ο Παύλος Δερμιτζάκης με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες και τα περιθώρια βελτίωσης του «Πέρο».


Ο προσεχής Γενάρης προβλέπεται «καυτός», ή μήπως η ιστορία θα΄χει ξεκαθαρίσει νωρίτερα, α λα Μάνταλος και Φαγέ; Ο χρόνος θα δείξει...